Üniversitemiz, İstanbul ve Ankara Üniversite Tercih Fuarlarında

Üniversitemiz, İstanbul’da ve Ankara’da düzenlenen Üniversite Tercih Fuarlarına katılarak Kütahya ve Üniversitemiz hakkında, öğrenci adaylarına bilgi verdi.

İstanbul Fuarının en dikkat çeken üniversitelerinden biri DPÜ oldu

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğimizden Semih Gökçe ve Uzm. Önder Öktem’in katıldığı İstanbul Üniversite Tercih Fuarı’nda Üniversitemiz, öğrenci adaylarından yoğun ilgi gördü. Onlarca üniversitenin katıldığı fuarda Üniversitemiz, Kütahya ve DPÜ hakkında öğrenci adaylarına bilgi verdi. DPÜ’nün ayrıcalığı ve DPÜ’de öğrenciye sunulan geniş imkânlar ayrıntılı bir şekilde fuara katılanlara anlatıldı.

Ankara Üniversite Tercih Fuarı’nda da DPÜ’ye ilgi yoğundu

Ankara’da gerçekleşen Üniversite Tercih Fuarı’na Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirimiz Yalçın Çelebi, Uzm. Önder Öktem, Uzm. Adem Dönmez katıldı. Ankara’da üniversite tercihinde bulunacak öğrenci adaylarına Kütahya ve DPÜ hakkında bilgiler verildi. Verilen ayrıntılı bilgilerin ardından öğrenciler, DPÜ’yü tercih edeceklerini belirterek Anadolu’da tercih edilecek en iyi üniversitelerden biri olduğunu söylediler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Temmuz 2015, Cuma / 4604 defa okundu.