Yrd. Doç Dr. Kemal Poyraz Ebediyete Uğurlandı

52 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz İİBF Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. Kemal Poyraz için İİBF önünde Rektörümüz Prof.Dr. Remzi Gören ve yıllarca birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarının katıldıkları bir törenle uğurlandı.

Üniversitemiz İİBF Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Kemal Poyraz ebediyete uğurlandı. 52 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz İİBF Öğretim Üyesi Yard.Doç. Dr. Kemal Poyraz için İİBF önünde Rektörümüz Prof.Dr. Remzi Gören ve yıllarca birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarının katıldıkları bir tören yapıldı. Törende konuşan İİBF Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hüsamettin İnaç ve İşletme Bölüm Başkanı Hüseyin Ergin, İİBF ailesi ve Üniversite olarak Kemal Poyraz’ın ölümünden duydukları üzüntüyü belirterek, mesai arkadaşları olarak eşine, ailesine, sevdiklerine, dostlarına başsağlığı dilediler.  Yapılan duaların ve helalleşmenin ardından Kemal Poyraz dualarla memleketi Eskişehir’de toprağa verilmek üzere uğurlandı.

Eskişehir’de Toprağa Verildi

Yrd.Doç.Dr. Kemal Poyraz, Üniversitemizden çok sayıda akademisyen, daire başkanı, idari personel  ile sevenlerinin  de katıldığı Alaaddin Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Eskişehir Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

YARD.DOÇ.DR. KEMAL POYRAZ

16.12.1963’de Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimi Eskişehir’de tamamladı. 1986 yılında Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik Bölümünden mezun oldu. 16.09.1986 tarihinden A.Ü. Kütahya İİBF’ye araştırma görevlisi olarak atandı. 1989 yılında yüksek lisans, 1996 yılında doktora çalışmasını tamamladı. 25.01.1996 tarihinde DPÜ İİBF İşletme Bölümünde yardımcı doçent olarak göreve başladı. 1994-1996 yılları arasında Altıntaş MYO kurucu müdürlüğü; 1996-1999 yılları arası İİBF Dekan Yardımcılığı, 2002-2008 yılları arasında Kütahya MYO Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Temmuz 2015, Perşembe / 8201 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler