Üniversitemizden Öğrencilere Finaller Boyunca Geceleri Sıcak Çorba!

Üniversitemiz, final sınavlarına Merkez Kütüphanesi’nde hazırlanan öğrencilere örnek bir uygulama başlattı.

Üniversitemizin başlattığı örnek uygulama ile gece Merkez Kütüphane'de sınavlara hazırlanan öğrencilere sıcak çorba ikramı başlattı. Yapılan örnek uygulama ile ilgili bilgi veren DPÜ SKS Başkanımız Doç. Dr. Ercan Taşkın, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'in destekleriyle gece Evliya Çelebi Merkez Kütüphanesi'nde öğrencilerimize sıcak çorba ikramını başlattı. Öğrencilerimiz final sınavlarına yoğun bir biçimde çalışıyorlar. Özellikle 7/24 saat açık hizmet veren Merkez Kütüphanemizde öğrencilerin verimli çalışmasını arzu ediyoruz. Öğrencilerimizin gece geç saatlere kadar finallere çalışırken biz de öğrencilerimize sıcak çorba ikramında bulunalım istedik. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'in de destekleriyle uygulamayı başlattık. Gece kütüphanede çalışan öğrencilerimize final sınavları boyunca sıcak çorba ikramında bulunacağız. Bu uygulamayı diğer sınavlarda sürdürmeyi istiyoruz" dedi.

Üniversitenin sıcak çorba ikramını çok olumlu karşıladıklarını, güzel ve örnek bir uygulama olduğunu söyleyen öğrenciler, sıcak çorba ikramından memnun kaldıklarını söylediler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Haziran 2015, Pazartesi / 3199 defa okundu.