Emet MYO Futsal ve Voleybol Takımlarından Çifte Başarı

Üniversitemiz Bahar Şenlikleri kapsamında Fakülte ve Meslek Yüksekokulları arasında düzenlenen futsal (salon futbolu) turnuvasında Emet Meslek Yüksekokulu Futsal Takımı, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu, Tıp Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu ile mücadele etti.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu 3-0’lık skorla mağlup eden Emet Meslek Yüksekokulu Futsal Takımı, sonraki maçlarında Sağlık Yüksekokulu’nu 13-4, Tıp Fakültesi’ni 13-1 ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nu 3-2’lik skorlarla geçerek namağlup unvanıyla şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Kupalarını alan Emet Meslek Yüksekokulu Futsal Takımı, turnuva sürecinde kendilerini yüreklendirerek başarıya ulaşmalarında emeği geçen başta Emet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü olmak üzere, Emet Kaymakamlığı’na ve Emet Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Bahar Şenlikleri kapsamında Fakülte ve Meslek Yüksekokulları arasında düzenlenen bayanlar voleybol turnuvasında Emet Meslek Yüksekokulu Bayan Voleybol Takımı üçüncü oldu. Yoğun bir çalışma sonucunda başarıya ulaşan öğrenciler, okullarına kazandırdıkları kupadan dolayı mutluluklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkürlerini belirttiler.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Cem Gültekin, öğrencilerin çifte başarısından dolayı mutluluğunu ifade ederek, okulumuz akademik ve idari personeline, Emet Kaymakamlığı ve Emet Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mayıs 2015, Cuma / 2678 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler