Gediz MYO’da Bahar Dönemi Futbol Turnuvası Sona Erdi

Gediz Meslek Yüksekokulumuz tarafından Mustafa Dayıoğlu Spor Tesisleri halı sahasında düzenlenen Bahar Turnuvası, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, heyecanlı final maçıyla sona erdi. Toplam 16 takımın, 160 öğrencinin katıldığı futbol turnuvasında birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupaları verildi.

Turnuva birincisi takıma kupalarını,  Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Fethullah Karamete, turnuva ikincisi takıma kupasını Öğr. Gör. Mehmet Mutlu, turnuva üçüncüsü takıma ise, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Sinan Darcan tarafından takdim edildi.

Gediz MYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Fethullah Karamete, kupa törenine katılan ve okulumuzda takımların oluşumunda destek veren başta idarecilerimize, değerli  hocalarımıza, okul personeline, turnuvayı destekleyen okulumuzda eğitim gören,  tüm öğrencilerimize desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mayıs 2015, Çarşamba / 2050 defa okundu.

Etiketler : dpü, doruk cengiz,