Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’dan Biri Dizi Etkinlik

Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’da verilen kaliteli eğitimin yanında gerçekleştirilen sosyal çalışmalar, projelerle gençlerimiz manevi yönden de gelişiyor.

Öğrencilerimizden Şehit Ailelerine Ziyaret

Bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda etmiş evlatlarımızı unutmamak ve unutturmamak amacıyla yapılan bir projedir.

Öncelikle Gediz de bulunan şehit ailelerimiz tespit edildi. Ziyaret için uygun günler belirlendi. Ailelerimize hediye olarak çini tabak temin edildi. Projemiz için sponsor bulundu. Belirlenen ailelere sırasıyla ziyaretler gerçekleşti.

Projede Yer Alan Öğrenciler: Özgür Katıran, Ahmet Yılmaz, Kamil Osmancıoğlu, Samim Tavşan, Mehmet Bulut, Fadime Demircan, Ayşe Erkal.

Mutlu Gülüşler Projesi

Küçük yaştaki çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini kazandırmak amacıyla bu proje gerçekleştirildi.

Yeşilçay Anaokulu öğrencilerini ziyarete gittik. Öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemi hakkında bilgilendirdik. Öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye ettik. Öğrencilere günde iki defa dişlerini fırçaladığına dair çizelge (2 hafta süreli) verdik. Ağız ve diş sağlığının önemini içeren animasyon izlettik. İki hafta süreli değerlendirmeden sonra öğrencilere dişlerini düzenli olarak fırçaladıkları için diş karnesi verdik.

Projede Yer Alan Öğrenciler: Gizem Güney, Ümran Çelik, Meryem Yiğit, Selver Yorulmaz

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Mayıs 2015, Salı / 1999 defa okundu.