Gediz Cumhuriyet Başsavcısı Bedri Koca Konferans Verdi

Gediz MYO’da, Gediz Cumhuriyet Başsavcısı Bedri Koca tarafından “Ülkemiz Hukuk Sistemi, Adliyelerin İşleyiş Düzeni ve Tanıtımı ” konferansI verildi.

Konferansta öğrencilere ülkemizdeki hukuk sistemi, hukuk hiyerarşisi, adliyelerdeki yapı-işleyiş, şikâyet hakkı, bireysel sorumluluklar, kamu hukuku ve sorumlulukları konularında bilgilendirmeler yapıldı. Sunum sonunda öğrencilerin sorularının cevaplandığı konferansa Gediz İlçe Kaymakamı Avni Kula, Garnizon Komutanı Jandarma Yzb. Turgut Çıtak, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar’da katıldılar.

Gediz MYO öğrencileri ve öğretim görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferans  sonunda Gediz Kaymakamı Avni Kula Cumhuriyet Başsavcısı Bedri Koca'ya desteklerinden dolayı Gediz Meslek Yüksekokulu adına plaket takdim etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Mayıs 2015, Salı / 2922 defa okundu.