Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan’dan Rektörümüze Ziyaret

Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Bayram Altan, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e kitap hediye etti. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek Prof. Dr. Bayram Altan’a teşekkür etti.

Prof. Dr. Bayram Altan’ın Özgeçmişi

1954 yılında Malatya’da doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini doğduğu ilde tamamladı. Önce İ.Ü. Sosyal Bilimler Fakültesi “Sevk ve İdare Bölümü” nden mezun oldu. A.Ü. İlahiyat Fakültesi “İlahiyat Tahsili’ nden  sonra  Ü.A.Ü. İşletme Fakültesi” Yönetim ve Organizasyon Bölümü”nü bitirdi.  Avrupa Ülkelerinde Akademik seviyede düzenlenen  “Siyaset Bilimi”, “Yönetim Bilimi”, ”Yatırım Danışmanlığı” ve  “Dış Ticaret Müşavirliği” Sertifika Programlarına  katıldı. 2001 yılında “Kamu Yönetimi”  Dalında “Doktor” unvanı aldı.

Türkiye’de, 05.05.1973 tarihinden itibaren  657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak sırasıyla; *Memur,  Şef, İdare Amiri,  Lise Öğretmeni, Yayın Uzmanı, Eğitim Uzmanı, Personel Müdür Yardımcısı, İdari İşler Müdürü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı,  Devlet Bakanı Danışmanı, Devlet Bakanı Basın Müşaviri Ve  Başbakan Danışmanı  olarak görev yaptı.

Üstün başarılarından dolayı yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda  “Plaket” ve “Takdir Belgesi” ile ödüllendirildi. Özel Sektörde; “Danışman-Müşavir”, “Dış Ticaret Müdürü”, “Genel Müdür Yardımcısı” ve “Genel Müdür” olarak görev yaptı. Araştırma-İnceleme, Turizm,  İlköğretim Okulları Yardımcı Kitapları, Hikâye, Piyes ve İslami konularda kendi imzasıyla 91 tane kitabı yayınlandı.

kaynak: http://www.utek.org.tr/prof-dr-bayram-altan/

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2015, Pazartesi / 9808 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler