Tavşanlı MYO Öğrencilerimizin Proje Sunumları

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda öğrencilerimiz almış oldukları kaliteli eğitimleri yaptıkları projelerle pekiştiriyor.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 1. ve 2. Sınıf, İnternet ve Ağ Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programcılığı öğrencileri sistem analizi dersi kapsamında projeler hazırladılar. 

Sistem Analizi Dersi Hocası Öğr. Gör. M. Çağatay Balı ‘Sistem Analizi Dersi’nde, öğrencilerimize kendilerine ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak güncel teknoloji konularıyla ilgili çeşitli konu başlıkları verilmiş, bu alanlarda uygulama ve araştırma yapmaları konularında yardımcı olunmuştur. Bu tür proje çalışmaları öğrencilerimize mezun olduktan sonra mesleki hayatlarında tecrübe sahibi olmaları açısından katkı sağlayacaktır.  Bu projeler için özveriyle çalışan öğrencilerime teşekkür ederim’ dedi.

 Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Bilgisayar programcılığı öğrencileri ‘Proje dersinde hazırladığımız uygulamalar mesleki tecrübe kazanmamızı ve iş hayatına hazırlanmamızı olanak sağladı. Uygulamalar sonucunda kendi potansiyelimizin farkına vardık. Bu çalışmalar bizim mesleki açıdan farkındalıklarımızı ortaya çıkartmamıza yardımcı oldu’. Bu çalışmalarda katkı sağlayan değerli hocamız Öğretim Görevlisi M. Çağatay BALI’ ya teşekkür ederiz,’ şeklinde değerlendirmede bulundular.  

Projeler;

Bilgisayar Programcığı 1. Sınıf Samet BULANIKOĞLU

Konu:

Teknolojide üretici olma vakti.

Türkiye’ de teknoloji üretim durumunun analizi ve teknoloji üretmek için yapılması gerekenler.

Araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin desteklenmesi hakkında kanunun ve içeriği.

Bilgisayar Programcığı 1. Sınıf Mazlum BOZAN

Konu:

Hedef odaklı saldırılar ve zararlı yazılımlar.

Sosyal Medya kullanılırken dikkate edilecek hususlar. Saldırılara karşı alınacak önlemeler ve korunma yolları.

Sosyal Mühendislik nedir? Neden kullanılır?

Google HACKİNG nedir? Bunu engellemek için ne yapılmalıdır?

Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf:

H. İbrahim BÜLBÜL

Enes TURHAN

Burçin ASLAN

Hülya KIZILTEPE

Ümit CAN

Konu:  Tavşanlı MYO tanıtım materyalleri (Tanıtım videosu, led ekran videosu, 115x171 bilboard, 350 x200 bilboard , 45 X 64 CM AFİŞ, 2 Kıvrımlı 21 x 29,7 cm Broşür ) tasarımları.

Tavşanlı MYO’ da İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı Öğrencilerinin Proje Sunumları

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 2. Sınıf İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı öğrencileri “Proje Dersi” kapsamında Mobil Programlama, Network, Web Tasarımı ve Grafik Tasarımı alanlarını kapsayan projeler hazırlamışlardır. Proje dersi hocası Öğr. Gör. Ahmet ÇELİK ‘Proje dersinde, öğrencilerimize dönem boyunca kendilerine katkı sağlayacak güncel teknoloji konularıyla ilgili çeşitli konu başlıkları verilmiş ve bu alanlarda uygulama geliştirmeleri konusunda yardımcı olunmuştur. Öğrencilerimizin proje çalışmaları, öğrencilerimizin mezun olduktan sonraki mesleki hayatlarında tecrübe sahibi olmaları açısından katkı sağlayacaktır.  Bu uygulamaları oluştururken özveriyle çalışan öğrencilerime teşekkür ederim’ dedi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 2.Sınıf İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı öğrencileri ‘Proje dersinde hazırladığımız uygulamalar tecrübe kazanmamızı ve iş hayatını anlamamızı sağladı. Uygulamalar sayesinde bizlerin neler yapabileceğini 1. Sınıf arkadaşlara göstermeye çalıştık. Bilgilerimizi paylaştık, bizim için çok güzel bir deneyim oldu’ diye konuştular. Ödevimizin sonunda elde ettiğimiz kazanç hayatımız boyunca bize artı olarak dönecek. Bu çalışmalarda katkı sağlayan değerli hocamız Öğretim Görevlisi Ahmet ÇELİK’e teşekkür ederiz’ şeklinde değerlendirmede bulundular. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mayıs 2015, Perşembe / 2892 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler