Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi

Güzel Sanatlar Fakültemizin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Programı kapsamında düzenlenen, 2014-2015 öğretim yılı mezun olacak öğrencilerin “Mezuniyet Sergisi” Güzel Sanatlar Fakültesi B – Blok İdari Kat Sergi Salonu’nda izleyicilerle buluştu.

Açılış konuşmalarını Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pelin AVŞAR, ve mezun olacak iki öğrencinin yaptığı sergide toplam 72 adet resim çalışması yer aldı.

Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pelin AVŞAR öğrencileri mezuniyetlerinden dolayı tebrik etti ve gelecek hayatlarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mayıs 2015, Perşembe / 2256 defa okundu.

Etiketler : dpü,