Tavşanlı MYO Tarafından Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Heyecanı

Tavşanlı MYO öğrencilerimiz arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası final müsabakası ile sona erdi.

Masa tenisi turnuvasını organize eden Öğr. Grv. Ahmet Uslu ve Öğr. Grv .Evren Başar duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Müsabakalar bu yıl daha heyecanlı geçti. Öğrencilerimiz tatlı bir rekabet içerisinde kazanmak için mücadele ettiler. Toplamda 18 öğrencimiz turnuvalarda mücadele etti. Okulumuz öğrencileri müsabakalara yoğun ilgi gösterdi. Katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.”

Turnuvayı izlemeye gelen Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt da şunları belirtti: “Bu etkinlikler devam edecektir. Önümüzde Mezuniyet töreni var. Bu yoğunluğun ve heyecanın diğer etkinlikler içinde devam etmesini diliyorum. Turnuvaya katılan öğrencilerimizi ve 1. olan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devam etmesini diliyorum. Sporun gelişimi ve öğrencilerimiz arasında yaygınlaşması için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz.”

Turnuva sonunda nasa tenisi 1.si Harita Kadastro Bölümünden Kerim Sarı, Turnuva 2.si Makine Bölümünden Yusuf Taş oldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2015, Pazartesi / 3072 defa okundu.