Üniversitelerarası Eskrim Müsabakalarında Kerim Begenirbaş 3. Oldu.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Eskrim Şampiyonası’nda Kerim Begenirbaş, Türkiye 3.sü oldu.

2014-2015 eğitim öğretim yılında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Eskrim Şampiyonasında 31 üniversitede öğrenim gören öğrenciler arasında yapılan eskrim müsabakalarında Üniversitemiz Simav Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencisi Kerim Begenirbaş 3.’lük madalyası ile başarısını taçlandırdı.

Üniversitemiz Simav Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muammer Gavas makamında Begenirbaş’ı kabulünde yaptığı konuşmada; “Kerim Begenirbaş, katıldığı tüm müsabakalarda Üniversitemizin ve Fakültemizin gurur kaynağı olmuştur. Fakültemiz bu ödüllerle başarı çıtasını her geçen gün katlamaya devam etmektedir. Kerim Begenirbaş’a bundan sonra katılacağı diğer müsabakalarda ve derslerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Mayıs 2015, Cuma / 2280 defa okundu.

Etiketler : dpü,