Gediz MYO Muhasebe Bölümü Öğrencilerimiz, Uşak Organize Sanayi Bölgesi’ni Ziyaret Etti.

Gediz MYO Muhasebe Bölümü öğrencilerimiz tarafından Uşak Organize Sanayi Müdürlüğüne teknik ziyaret gerçekleştirildi. UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, UOSB Bölge Müdürü Vedat Altay, İdari ve Mali İşler Bölge Md. Yrd. Ramazan Yeşildeniz’in katıldığı kahvaltı organizasyonuyla öğrencileri karşılayıp, UOSB hakkında bilgiler verilerek slayt gösterisi sundu.

Öğrencilere gelecekle ilgili beklentilerinin ne olduğu tek tek sorularak güzel tavsilerde bulunmuşlar, soru cevap şeklinde çok keyifli bir süreç yaşanmıştır. Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Hasbiye Dizman UOSB Yönetim Kurulu’na öğrenciler ve Gediz MYO adına teşekkür etti.

UOSB ziyareti sonrası öğrenciler Dumlupınar Şehitlik abidesi, Atatürk Evi ve Dumlupınar Müzesini ziyaret ettiler. Atatürk Evi’nin ziyaret sürecinde de emekli bir astsubay öğrencilerimize Dumlupınar savaşı hakkında bilgiler vermiştir. Uşak OSB ziyareti sonrası Dumlupınar Şehitliği de ziyaret edilmiştir.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mayıs 2015, Pazartesi / 2272 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, doruk cengiz,