Gediz Meslek Yüksekokulumuzda Üç Yeni Bölüm Daha Açıldı

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren, okullarında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama bölümlerinin açılmış olduğunu açıkladı.

Doç. Dr. Saraoğlu, öğrenim gören öğrencilerin iş yaşamına tam donanımlı hazırlanmasını amaçlayan Gediz Meslek Yüksek Okulu’nun yeni açılan bölümlerinin 60’ar kişilik kontenjanı olduğunu, toplam kontenjanın ise 1.sınıflarda 1250’ye çıktığını, genel kontenjanın ise yaklaşık 2200 öğrenci sayısına ulaşacağını bildirdi.

2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren alanlarında uzmanlaşmış akademik yeterliliğe sahip Öğretim Görevlisi kadrosuyla, teknolojik yeterliliğe sahip atölye laboratuvarları,  fiziki ve sosyal alt yapısı tamamlanmış kampus alanı ile iş dünyası gereklerine uygun donanımda mezunlar vermeye devam edeceğini ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Mayıs 2015, Cuma / 1914 defa okundu.

Etiketler : dpü,