Tavşanlı MYO Kariyer Günleri Etkinlikleri Kapsamında ‘DGS Öncesi ve Sonrası’ Adlı Seminer ve Söyleşi Düzenlendi

Düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Evren Başar, Gazi Ünversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencisi Ümit Danacı, Nursan Kablo A.Ş Üretim Mühendisi İslam Şahin ve Okt. Eyüp Acar katıldı.

Program Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Öğr. Grv. Evren Başar’ın Dikey geçiş sınavı hakkında semineri ile başladı. Devamında eski öğrencilerimizin ‘DGS Öncesi ve Sonrası’ söyleşisi ile devam etti. Söyleşide Gazi Ünv. İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Ümit Danacı : “Dikey geçiş sınavı kazanmak size bağlı inanırsanız gerçekten kazabilirsiniz. Ben bir yıl önce sizin oturduğunuz yerdeydim ve kazanmanın hayalini kuruyordum inandım ve kazandım” dedi. Nursan Kablo A.Ş Üretim Mühendisi, Fırat Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği mezunu İslam Şahin: “Yapacağınız iyi bir tercih sizin geleceğinizi etkileyecektir o yüzden DGS sizin için çok önemlidir” diye konuştu.  

Kapanışta plaket ve teşekkür belgelerini Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Dr. Abdullah Tuğcu ve Öğr. Grv. Ahmet Uslu konuşmacılara takdim etti. Etkinlik katılımcılar ile öğrencilerimizin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Mayıs 2015, Cuma / 2559 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler