Hemşirelik Öğrencilerimiz, 14. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne Katıldı

Melikşah Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından Kayseri’de gerçekleştirilen ’Profesyonellik’ temalı 14. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sultan Güçlü’nün danışmanlığında Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri katıldı.

Kongreye Üniversitemizi temsil eden 14 öğrenci katıldı. Hemşirelik Bölümü son sınıf temsilcisi Vedat Aycan üniversitemizin flamasını taşıyarak tanıtımını yaptı. Öğrencilerin “Bir Devlet Hastanesinde Yatan Kadın Hastaların Hemşirelik Hizmetlerinden Memnuniyet Düzeyleri”, “Üniversite Öğrencilerinin Şiddet ve Saldırganlık Eğilimleri: DPÜ Örneği”, “Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları” ve “Geleceğin Hemşirelerinin İletişim Becerileri ile Duygusal Zeka Düzeyleri Arasındaki İlişki" başlıklı bildirileri başarılı bir şekilde kongrede sunuldu.

Kongrede öğrenciler yeni bilgiler edinerek ve deneyimlerini diğer öğrencilerle paylaşarak öğrencilik döneminden mesleki döneme geçiş sürecinde güzel bir deneyim yaşamışlardır.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Mayıs 2015, Cuma / 3722 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler