Koca Yürekli İnsanlara Kocaman Teşekkürler

Üniversitemiz öğrencilerinin oluşturduğu; Çocukoloji, Yazarlar ve Şairler ile Bocce Topluluklarının el birliği ile hazırlandıkları iki farklı etkinlik büyük bir ilgi gördü. Topluluk öğrencilerimiz, ilk olarak Kütahya Merkez Sabuncupınar Köyü İlköğretim Okulu’nda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini renklendirdi.

 "BENİMLE BİR GÜN ÇOCUK OLUR MUSUN?" etkinliği ile çeşitli oyunlar, yarışmalar ve yüz boyama etkinlikleri düzenlendi. Çeşitli yarışmalarla desteklenen ve madalyalarla süslenen pek çok etkinlikte öğrenciler, öğretmenler ve köy halkı tarafından büyük bir ilgi görürken çocukların yüzlerinde ki tebessüm Üniversite öğrencilerinin geleceğe dair umutlarını arttırdı. 

Günün devamını Evliya Çelebi Hastanesindeki minik hastalarla geçiren gençler; pamuk prenses, Hacivat Karagöz ikilisi ve Nasrettin Hoca misafirliğiyle çocuklara masal tadında bir gün yaşattı. Hastaneden ayrılmadan önce çocuklara boyama ve hikaye kitapları hediye ederek çocuklarda okumaya karşı ilgi uyandırmayı amaçlandı.

"En Güzel Duygu, Çocukların Yüzündeki Tebessümü Sağlamaktır."

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Mayıs 2015, Pazartesi / 2284 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü kadın voleybol takımı,

Bu Kategorideki Diğer Haberler