Emet Meslek Yüksekokulumuzdan Huzurevi Ziyareti

Üniversitemiz Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri Kütahya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Halil Saraç, Emet Belediye Başkan Yardımcıları Şükriye Özdilekler ve Hasan Altındal’ın da eşlik ettiği ziyarette huzurevi salonunda bakıma muhtaç yaşlılarla bir araya geldiler. Yaşlıların ellerini öpen ve onlarla sohbet eden öğrenciler, kısa da olsa onların hayat tecrübelerinden istifade etme fırsatı buldular. Kütahya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Fatma Karagöz yapılan ziyaretin hem kendilerinin hem de yaşlıların büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek organizasyonda emeği geçen Emet Belediyesi’ne ve Meslek Yüksekokulumuza teşekkür ettiler.

Öğrenciler ise yapılan ziyaret ile yaşlılarımızın hayır dualarını almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Nisan 2015, Perşembe / 2144 defa okundu.