Emet MYO Öğrencileri Çanakkale Şehitlerini Minnetle Yâd Etti

Üniversitemiz Emet Meslek Yüksekokulu’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin100. yıl dönümü münasebetiyle Çanakkale gezisi düzenlendi.

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü münasebetiyle, Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri Çanakkale gezisi düzenlendi. Çanakkale’de rehber eşliğinde Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda bulunan Şehitlik, Anafartalar, 57. Alay ve çeşitli tarihi alanları gezdiler.

Tarihi Gelibolu Yarımadası’nın ardından Çanakkale merkezinde bulunan Truva Atı ile tarihi bir yer olan Aynalı Çarşı gezildi. Geziye katılan öğrenciler, Çanakkale gibi milli ve manevi değeri yüksek bir yeri görmenin tarih bilinçlerinin gelişimine katkı sağladığını, gençler olarak sorumluluklarının bir kez daha farkına vardıklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Nisan 2015, Perşembe / 2074 defa okundu.

Etiketler : Emet MYO, 18 Mart Çanakkale Zaferi,