El Sanatları Bölümü Öğrenci Sergisi

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümümüz 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı öğrenci çalışmalarından oluşan “El Sanatları Bölümü Öğrenci Sergisi” Sera AVM Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.

Sergi El Sanatları Bölümü öğrencilerinin 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde yaptıkları ürünlerden oluşan sergide öğrenciler, bir öğretim yılı boyunca emek verdikleri tasarımlarını sanatseverlerle buluşturdukları için mutlu olduklarını belirttiler.

Serginin açılışını Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptı. Ayrıca sergi açılışında Kütahya Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ressam Bayram Yıldız, Kütahya Tanıtım Vakfı Müdürü Tevfik Solmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Zengin, Heykeltıraş M. Kemal Altınsoy, Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Bitirim, Ressam Sabri Dağhan ve El Sanatları Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Birnaz Er, Öğr. Gör. Özkan Tokaç, Öğr. Gör. Sezin Kara, Öğr. Gör. Fikret Aydoğdu, Okutman Tamer Bilgiç ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Nisan 2015, Salı / 3391 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler