Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Öğrencilerimiz, Mehmetçik Ortaokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi.

Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mehmetçik Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Eğlenceli geçen etkinlik enfes kahvaltı ile başladı. Ardından sinemaya gidildi. Sinemadan sonra yapılan nefis mangal partisi ile coşku doruğa çıktı. Ortaokul öğrencileri üniversiteli genç abi ve ablalarıyla buluşarak eğlenceli dakikalar yaşadı. Bu güzel etkinliklerin ardından duygularını paylaşan ortaokul öğrencileri derslerine daha çok çalışıp sınavlarda başarılı olup Dumlupınar Üniversitesi’nde okumak istediklerini belirttiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Nisan 2015, Pazartesi / 3026 defa okundu.

Etiketler : DPU, Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı, Mehmetçik Ortaokulu,