Prof. Dr. Muammer Gavas ve İbrahim Naci Eren’den Vali Yılmaz’a Ziyaret

Üniversitemiz Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas ve Simavlı hayırsever Dr. İbrahim Naci Eren, Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular.

        Vali Şerif Yılmaz'ın  Üniversitemizin Simav’da bulunan birimlerinden başta Simav Teknoloji Fakültesi olmak üzere tüm birimlere yaptığı ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Üniversitemiz Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas ve Dr. İbrahim Naci Eren; “Valimiz Şerif Yılmaz'ın Okulumuza yaptığı ziyaret bizleri çok sevindirdi. Valimizin ilgi ve alakaları hem bizler için hem de öğrencilerimiz için büyük bir onurdur. Biz tekrar Valimize, Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav ilçesi adına teşekkür ediyoruz,” dediler.

     Vali Şerif Yılmaz da ziyaret sırasında; " Simav sevdalısı Dr. İbrahim Naci Eren’e, Üniversitemize ve Simav ilçemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. 60 yıl boyunca Amerika'da yaşadıktan sonra kendi doğduğu topraklara dönerek, Simav Teknoloji Fakültesinin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan değerli büyüğümüz Dr. İbrahim Naci Eren, okulumuz öğrencilerini kendi evladı gibi görerek, tüm imkânlarını gençlerimize aktarma adına her zaman örnek olmuştur.  Simav adına, İlimiz adına ve öğrencilerimiz adına kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Nisan 2015, Pazartesi / 2916 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü afet ve acil durum yönetimi eğitim merkezi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler