Rektörümüz Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin istek ve sorunlarını dinledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Aydemir ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Dokuzlar Kız Yurdundaki öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören; “Üniversitemizdeki tüm öğrenci arkadaşlarımız, ailelerinin bizlere emanetidir. Dumlupınar Üniversitesinin her bir öğrencisi bizim için değerlidir, bu felsefeyle yerleşkelerimizin hepsinde öğrencilerimizin isteklerini dikkate alacağız. Kampüs ve yerleşkeler dışında öğrencilerimizin sıkıntılarının giderilmesi için diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki yetkililerle görüşerek problemlere çözüm arayacağız.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Aydemir “Bizlerde bu sıralardan geçtik. Şehrimiz ve Üniversitemizde güzel günler geçirmeniz için Rektörüm öncülüğünde elimizden geleni yapacağız.” dedi.   

Yemeye Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Aydemir’in yanı sıra, Dokuzlar Kız Yurt Müdürü Osman Peker, Yurt Müdür Yardımcısı Yaşar Uluçay ve Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Özgül Mazlum katıldı.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Nisan 2015, Çarşamba / 3772 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler