Üniversitemiz Atletizm (Kros) Takımı Üst üste 4. Kez Şampiyon

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Balıkesir-Ayvalık, Sarımsaklı Beldesi’nde düzenlenen Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonası’nda, Üniversitemiz Erkek Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu. Ferdi sıralamada da Sporcumuz Aykut Taşdemir Türkiye Üçüncüsü oldu.

Böylelikle son dört yılın şampiyonu Üniversitemiz geleneği bozmadı ve Üst üste dördüncü kez kazanarak kürsünün en üst basamağında yer aldı. 20 Üniversiteden yaklaşık 120 sporcunun katıldığı 10.000 metre yarışmasında Üniversite takımımızda yer alan sporcularımızdan Medeni Demir 5., İbrahim Cenik 9., Alper Demir 10., ve Ömer Alkanoğlu’da 13. oldu. Bayan Takımımız Türkiye Dördüncüsü oldu.

19 Üniversiteden 110 sporcunun katıldığı 5.000 Metre Yarışması'nda, Sebahat Akpınar 7., Ceylan Gökdemir 15., Büşra Uygun 32., Makbule Mutlu 34. ve Nimet Şanlı 65. oldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mart 2015, Pazartesi / 3440 defa okundu.