Üniversitemiz, 13. Engelsiz Üniversiteler Bölge Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı 13. Engelsiz Üniversiteler Bölge Toplantısına katıldı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan “13. Engelsiz Üniversiteler Bölge Toplantısı” na Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Yönetim Kurulu Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Meltem Işıntaş Arık, Yrd. Doç. Dr. Recep Serkan Arık ve birim sorumlusu Ali Osman Altınay katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yeşilırmak Konferans Salonu’ndaki kapanış oturumunda üniversite temsilcileri, engelli öğrenci ve personelin kampüs koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarda alınan kararları içeren sonuç bildirgesini okudu. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mart 2015, Pazartesi / 3232 defa okundu.