Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Görevi Devraldı.

Üniversitemizde, Devir Teslim Töreni gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’dan görevi törenle devraldı. Törene fakülte dekanları, enstitü müdürleri, yüksekokul müdürleri katıldı.

“Saygın bir üniversite olma yolunda ilerleyeceğiz.”

Törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Hocam, öyle güzel bir üniversite tablosu çizdi ki kaldığımız yer ile hedeflediğimiz yer arasında çok fazla mesafenin kalmadığını görüyoruz. Bunun için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu kısa mesafeyi, kısa sürede kat edip saygın bir üniversite olma yolunda ilerleyeceğiz. Bu bizim görevimiz olacak. Bu görev bir emanetti. Sıra bizde, sorumluluk bizde. Dilerim hep beraber bu dönemi başarıyla geçiririz. Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’a 2011-2015 Öğretim Yılı rektörlüğü döneminde yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı üniversitemiz ve şahsım adına teşekkür eder, bundan sonraki hayatında ve çalışmalarında başarılarının devamını dilerim.”

Törende dört yıllık çalışmaları hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Ahmet Karaaslan: “Türkiye’nin en önemli bilim kurumlarından biri haline gelmesi için Üniversitemizin yapacağı çalışmalarında, Prof. Dr. Remzi Gören'i şimdiden kutluyor, kendisine hayat boyu başarılar diliyorum.” dedi.

Karaaslan, dört yıl boyunca birlikte çalıştığıım tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum diyerek rektörlük cübbesini Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e takdim etti.

Yeni Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’in özgeçmişi

1968 yılında Ünye’de (Ordu) doğdu. Lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi Metalürji Mühendisliği’nde, lisansüstü çalışmalarını Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamladı. 1994–2001 Yılları arasında Sakarya Üniversitesi’nde çalıştı. 2001 yılından beri Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü’nde çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mart 2015, Pazartesi / 13360 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü simav meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler