Sertifika Töreni

2013-9 Sosyal Sorumluluk Çerçeve Projesi kapsamında Sağlık Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen "Üreme Sağlığı Akran Eğitimi" konulu Bilimsel Araştırma Projesi’nin (Proje No: 2014-89) kapanış töreni Güzel Sanatlar Fakültemiz Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.

Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerimiz tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimize 25.11.2014-05.12.2014 tarihleri arasında "Gençlerin Cinsel ve Üreme Hakları, Toplumsal Cinsiyet, Gençlerde Sık Görülen Sağlık Problemleri, Gençlerin Riskli Davranışları, Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar, Aile İçi İletişim ve Aile İçi Şiddet" konularında seminerler verildi.

Verilen eğitimlerden sonra yapılan sınavda başarılı olan Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimize, Sosyal Sorumluluk Projeleri Yönetim Birimimiz tarafından katılım belgeleri, seminerleri sunan Hemşirelik Bölümü öğrencilerimize ise teşekkür belgeleri verildi. Ayrıca proje kapsamında seminerlere düzenli katılım gösteren öğrencilere çekilişle hediyeler dağıtıldı.

Proje yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Sultan Güçlü'ye Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Altuncu tarafından, teşekkür belgesi ile fakülte tarafından yapılan bir eser hediye edildi. Projede görevli Arş. Gör. Emel Elem ve Arş. Gör. Ayşegül Unutkan'a teşekkür belgelerini ise Prof. Dr. Osman Şan ve Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan takdim etti. Tören sonunda projede görev alan öğretim elemanlarımız ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerimiz teşekkürlerini sundu. Kapanış kokteyli ile tören sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mart 2015, Cuma / 2127 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler