Üniversitemiz, Beyaz’ı Konuk Etti.

Üniversitemiz Radyo Topluluğu 10. yaşını, Beyaz’ı konuk ederek kutladı. DPÜ Kapalı Spor Salonu’nda yapılan etkinliğe yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Bundan 10 yıl önce kurulan DPÜ Radyo Topluluğumuz, geride bıraktığı 10 yılda birçok başarı kazandı. Bu yılın En İyi Üniversite Radyosu seçilen Radyo Dumlupınar Beyaz’ı Üniversitemizde ağırladı.

Etkinlikte Radyo Dumlupınar’ın başarısından övgüyle bahseden Beyaz: “Bu gün buraya 5 binden fazla insan geliyorsa bunun arkasında Radyo Dumlupınar’ın var olmasındandır. Radyo Dumlupınar’a daha nice mutlu, başarılı ve güzel yıllar diliyorum” dedi.

Etkinliğe katılan yaklaşık 5 bin kişi Beyaz’ın anlattığı birbirinden ilginç anı ve tespitlerle eğlenceli dakikalar yaşadı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Mart 2015, Salı / 3724 defa okundu.