Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz Kütahya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti.

Altıntaş Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz ve Öğretim Görevlimiz Meryem Uslu Kütahya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Öğrencilerimiz öncelikle huzurevi hakkında bilgi alarak ziyaretlerine başladılar. Daha sonra ise öğrenciler huzur evinde kalan yaşlılarla dertleşerek onlarla keyifli ve duygulu anlar yaşadılar. Ziyaret esnasında yaşlıların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Gerçekleştirilen ziyaretten mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler duygularını, “Fırsat buldukça her zaman ziyaretlerine gitmeyi, onları hatırlamak ve onlarla hoş vakit geçirmeyi isteriz” ifadeleriyle dile getirdiler. Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Meryem Uslu ise "Bu ziyaretleri her yıl gelenek haline getirmemiz gerekmektedir ve bu şekilde öğrencilerimizde farkındalık oluşturulması bizim görevimizdir." şeklinde konuştu. Öğrencilerimiz bu anlamlı ziyareti organize ettiğinden dolayı Öğretim Görevlisi Meryem Uslu'ya teşekkür ederek çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Huzurevi görevlileri, öğrencilerin ziyaretlerinden hem kendilerinin hem de yaşlıların mutlu olduğunu söyleyerek teşekkür ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Mart 2015, Salı / 2899 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler