Radyo Dumlupınar’ın Başarısı Coşkuyla Kutlandı

Fatih Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü düzenlediği yarışmada Üniversitemiz radyosu, Radyo Dumlupınar; Türkiye’nin En İyi Üniversite Radyosu Seçilmesi başarısının ardından düzenlediği Sihirli Mikrofon Kokteyl Gecesi ile bu başarısını coşkuyla kutladı.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yunus Erdoğan, Prof. Dr. İskender Işık, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, idari ve akademik personelimiz, misafirlerimiz, Radyo Dumlupınar çalışanları ve Üniversitemiz Topluluk öğrencileri bu coşku dolu geceye katıldı.

Canlı müzik dinletisinin yapıldığı bu güzel kutlamada Radyo Dumlupınar’ın kısa tarihinin anlatıldığı video gösterimi yapıldı. Ardından Prof. Dr. İskender Işık, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, idari ve akademik personelimiz, misafirlerimiz, Radyo Dumlupınar çalışanları; bu önemli başarının kazanıldığı stüdyoyu ziyaret etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mart 2015, Çarşamba / 3158 defa okundu.