Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik Ana sanat Dalı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerinden Büyük Başarı

Konya Selçuk Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu "Mehmet Akif ve İstiklal Marşı" konulu Afiş Tasarım Yarışmasında Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik Anasanat Dalı öğrencilerinden Emine Sarı birincilik ödülü aldı.

Ayrıca aynı yarışmada yüksek lisans öğrencilerinden Bilge Aslaner (2), Yasin Çelebi (1), Mehmet Kocamış (1), Şerife Durdu (1), Emine Sarı (1), Büşra Dönmez (1) ve Funda Dizdar (1) adet afiş tasarımları sergilenmeye layık görüldü.

Bu yarışmada Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden Recep Palaz (1), İlkay Günebakan (1), Cansu Çiçek (1), Çiğdem Albayrak (1) ve M. Yakup Akagündüz’de (1) adet afiş tasarımları da sergilenmeye layık görüldü.

Üniversitemiz GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanlığı, başarılı öğrencilerimize teşekkür ederek şu açılamada bulundu: “Farklı üniversitelerden birçok öğrencinin katıldığı yarışmadan ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mart 2015, Çarşamba / 3624 defa okundu.