40. Yıl Anısına Düzenlenen Öğretim Elemanları Karma Sergisi Açıldı

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanlarının 40. Yıl anısına düzenledikleri “Öğretim Elemanları Karma Sergisi” Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi salonunda açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Altuncu, bu serginin oluşmasında emeği geçen sanatçılar başta olmak üzere Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yönetimine teşekkür etti.

Serginin çok zengin ve nitelikli eserlerle dolu olduğunu ifade eden Altuncu, öğrencilerinin bu sergiyi izlemeleri ile bilgi ve becerilerini arttıracaklarına inandığını, bu yüzden bu tarz ettiklerinin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Ayrıca bu serginin 2015 yılının Fakültedeki ilk sergisi olması bakımından da anlamlı olduğunu, bu yüzdende emeği geçenlere teşekkür etti. Sergiye Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları başta olmak üzere üniversitemiz akademisyenleri ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Sergi 2 Mart 2015 tarihine kadar izlenebilir.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Şubat 2015, Cuma / 2000 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler