Gediz MYO Moda Tasarım Bölümümüz, 12. Uluslararası İplik Fuarına Katıldı

Gediz Meslek Yüksekokulumuz Moda Tasarım Programı öğretim görevlileri, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 12.Uluslararası İstanbul İplik Fuarı 2015’e katıldı.

Dünyanın ve Türkiye'nin farklı coğrafyalarından gelen nitelikli ziyaretçiler ile buluşma fırsatı sunan fuar, sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini buluşturdu. İplik sektörünün dünyadaki en büyük buluşması olan İstanbul İplik Fuarı 2015’te, Texpo Eurasia 32. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı ve 12.Uluslararası İstanbul Çorap, İç Giyim Fuarı ile eş zamanlı düzenlendi.

Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı Bölüm Başkanımız Öğretim Görevlisi Nuran Ocakoğlu, fuara katılımın tekstil ve hazır giyim sektöründeki sanayi ve uygulama alnındaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından görmek açısından çok faydalı geçtiğini belirtti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Şubat 2015, Salı / 2093 defa okundu.

Etiketler : dpü,