Hayirsever Isadami Dr. Ibrahim Naci Eren’in esi Müfide Eren ebedi yolculuguna ugurlandi

Üniversitemize yaptigi yardimlarla bilinen hayirsever isadami Dr. Ibrahim Naci Eren’in esi Müfide Eren ebedi yolculuguna ugurlandi

Simav Teknoloji Fakültemizin ve Simav Meslek Yüksekokulumuzun egitim bloklarinin yapiminda büyük emekleri olan Dr. Ibrahim Naci Eren’in esi Müfide Eren (84) uzun süredir Alzheimer hastaligi ile yasam mücadelesi veriyordu ve bugün vefat etti. Egitim sevdalisi Ibrahim Naci Eren’in esi Müfide Eren’in cenazesi ögle namazini müteakip Halil Aga Camiisinde kilinan cenaze namazindan sonra Simav Teknoloji Fakültemiz bahçesinde defnedilerek ebedi istirahatgahina dogru yolculuga çikti.

Müfide Eren’in cenaze merasiminde yakinlari, Simav protokolü, Belediye Eski Baskani Kasim Karahan, Belediye Eski Baskan Yardimcisi Dogan Eren ile Üniversitemiz Rektörlük personeli, Simav Teknoloji Fakültesi, Simav MYO ve Saglik Hizmetleri MYO personeli hazir bulundu.

Simav Teknoloji Fakültesi bahçesindeki defin sirasinda Kuran-i Kerim tilavetinin ardindan dualarla Müfide Eren son yolculuguna ugurlandi. Defin islemini müteakip Dr. Ibrahim Naci eren taziyeleri kabul etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Aralık 2014, Salı / 3161 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler