Türkiye Satranç Federasyonu Baskani Gülkiz Tülay ve Ekibinden Üniversitemize Ziyaret

Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Isletme Bölümümüzde ögrencilerimizin katilimi ve Prof. Dr. M. Kemal Demirci’nin öncülügü ile satranç kulübünün kurulup faaliyete geçmesi hususunda bir toplanti gerçeklestirildi.

Toplantiya Türkiye Satranç Federasyonu Baskani Gülkiz Tülay ve ekibi, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Yunus Erdogan, Kütahya Gençlik Hizmetleri, Spor Il Müdürü Sadik Ölçen ve Satranç Kulübü Baskan Adayi Isletme Bölümü  3. Sinif Ögrencisi Kerim Payçu’nun yani sira 30 dolayinda ögrencinin katilimiyla kulübün açilmasi ve islerlik kazanabilmesi için önemli adimlar atildi.

Toplanti esnasinda alinan kararlar sonucunda Prof. Dr. Yunus Erdogan kulübün faaliyetlerinin gerçeklestirilecegi salon ile ilgili üniversite üst yönetiminin destek verecegini belirtti. Ayni zamanda Türkiye Satranç Federasyonu Baskani Gülkiz Tülay Satranç kulübü için gerekli olan tüm materyallerin ve düzenlenecek turnuvalar sonucunda dereceye giren kulüp üyelerine verilecek olan ödül ve kupalarin federasyon tarafindan temin edilecegi konusunda söz vermistir. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Sadik ölçen ise kulübün düzenleyecegi turnuvalar için gerekli tüm destegi vereceklerini beyan etti. 2 saat süren toplanti Dumlupinar üniversitesi ile Türkiye Satranç Federasyonu arasinda karsilikli centilmenlik taahhüdü ile tamamlandi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Aralık 2014, Cuma / 2576 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler