Üniversite Yasamina Uyum Paneli Düzenlendi

Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Gençlik Danisma Birimimiz tarafindan, konusmaci olarak Birim Danismani Doç. Dr. Figen Taser, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Yasar Çakici, Birim Sorumlusu Hemsire Güllü Demirel, Psikolog Ezgi Yoldas, Diyetisyen Günseli Kaman’in katildigi panel düzenlendi.

Düzenlenen panelde ögrencilere Kütahya hakkinda, üniversite imkanlari hakkinda, üniversite yasami hakkinda aydinlatici bilgiler verildi. Üniversite yasami boyunca ögrencilerin karsilasacaklari sorunlarin çözümü hakkinda önemli ipuçlari verildi. Saglikli yasam hakkinda önemli uyarilarda bulunuldu. Saglikli yasam için saglikli beslenme uyarisi yapildi. Ögrenci hayatinda yasanabilecek psikolojik sikintilar üzerinde durularak Saglik Kültür ve Spor Dairesi hizmeti olan psikolojik danismanlik hizmeti hakkinda bilgi verildi.

Panelistlerin kendi hayatlarindan da örnekler verdigi panele, ögrencilerin yogun katlimi gözlendi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Aralık 2014, Cuma / 2156 defa okundu.