Üniversitemizde Tiyatro Gösterisi Yapildi

Üniversitemiz Egitim Fakültesi Türkçe Ögretmenligi 4. sinif ögrencilerinin düzenledigi Yönetmenligini Yrd. Doç. Dr. Fulya Topçuoglu’nun yaptigi “Komikaze” ve “Komedi Mektebi” isimli tiyatrolar oynandi.

Komikaze isimli tiyatro gösterisinin ardindan duygu ve düsüncelerini paylasan Yrd. Doç. Dr. Fulya Topçuoglu sunlari söyledi. “Gelecegimizin ruh mimarlarini insa edecek gençlerimizin sergiledikleri performansi yürekten kutluyorum. Dünyanin bunalimlar arasinda kivrandigi, yoksullugun arttigi, çaresizligin hüküm sürdügü bu çagda maddi bir beklenti olmaksizin çagin degerlerini bir araya getirerek, bizi biz yapan degerleri ön plana çikararak,  yeni neslin olusturulmasi gerekiyor. Yeni neslin olusturulmasinda herkese sorumluluklar düsüyor. Buradaki beraberligin yeni neslin olusturulmasina baslangiç teskil etmesini umuyorum. Böylesi müstesna geceyi bizlere yasatan bütün oyuncu arkadaslarimi yürekten kutluyorum.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Aralık 2014, Pazartesi / 3109 defa okundu.