Saphane Meslek Yüksekokulumuzda Bir Dizi Etkinlik

Saphane Meslek Yüksekokulumuzda bir dizi etkinlik gerçeklestirdi. Yapilan etkinliklerde ögrencilerimizin büyük bir keyifle katildiklari etkinliklerde, ögrencilerimiz çok hos zaman geçirerek sosyallesirken bilgi birikimlerini de arttiriyor.

Saphane MYO’da Yerel Yönetimler Mesleki Semineri düzenlendi.

Saphane Kaymakami Asim Solak’in konusmaci olduklari seminerde yerel yönetimler hakkinda ayrintili bilgilerin yani sira ögrencilerimiz açisindan meslegin püf noktalarina da deginildi. Organizasyonda emegi geçen Yerel Yönetimler Programi Ögrenci Temsilcimiz Yakup Arslan’a ve MYO Yönetimine tesekkür ederek baslanan seminerde, Solak: Kaymakam olmanin zorluklarindan ve avantajlarindan, kaymakamlarin yetkilerini ve sorumluluklarindan, yerel yönetimlerin yapisindan, BIMER ve isleyisinden ve Tüketici Hakem Heyeti ve isleyisinden bahsetti ardindan seminerin sonunda ögrencilerin sorularina yanit verdi.

Günün anisina Müdür Yardimcimiz Ögr. Gör. Feyyaz Ebeoglugil, Kaymakam Asim Solak’a Üniversitemiz Plaketini takdim ederek, seminerdeki paylasimlari dolayisiyla tesekkür etti.

Saphane MYO Usak Sevgi Evleri Çocuk Yuvasini Ziyaret Etti.

Saphane MYO Müdürlügümüz, Saphane MYO Ögrenci Temsilciligimiz, Saphane Belediyesi isbirligiyle gerçeklestirilen organizasyonda, ögrencilerimiz çocuklar için topladiklari oyuncak ve kitaplari vermenin mutlulugunu yasadilar. Ögrenci temsilcilerimiz Usak Sevgi Evleri Çocuk Yuvasini ziyaret ederek hem çocuklari sevindirmenin mutlulugunu yasadiklarini hem de kendi kültürümüzde var olan çocuklara sevgi ve sefkat degerlerinin hatirlatilmasi için üzerlerine düseni yerine getirmeye çalistiklarini ifade ettiler.

Sevgi Evleri Çocuk Yuvasinda, aile ortaminda çocuklarin çok iyi bakim gördügünü gözlemleyen ögrenciler; duygusal anlar yasadilar. Bu ziyaretlerin sürekli olmasi gerektigini belirten Yuva yetkilileri, ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirdiler.

 

 

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Aralık 2014, Çarşamba / 2067 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, mezuniyet,

Bu Kategorideki Diğer Haberler