Çati Kaplama ve Su Yalitim Sistemleri Semineri Gerçeklestirildi

Üniversitemiz Saglik, Kültür ve Spor Baskanligi Seramik Sanati ve Bilimi Toplulugu tarafindan düzenlenen ve son yillarin en çok konusulan, günümüzde ise zorunlu hale gelen yalitim konusu hakkinda birçok bilgi, yillarin uzman firmasi Onduline Avrasya A.S tarafindan, ögrencilere aktarildi.

Malzemem Bilimi ve Mühendisligi ve Insaat mühendisligi Bölümü ögrencilerinin yogun katilimi ile gerçeklesen seminer ögrenciler tarafindan büyük begeni kazandi. Seminerde yüksek Mimar Atila Gürses ve Mimar Hakan Gerçek yillarin vermis oldugu tecrübelerini ve bilgilerini ögrencilere aktardi. Ayrica seminere katilan ögrencilere de katilim sertifikasi verildi.

Program sonunda, Onduline Avrasya A.S Mimarlari Atila Gürses ve Hakan Gerçek üniversitemize ilk kez geldiklerini, üniversitemizi ve mimarisini çok begendiklerini ve en kisa süre içinde tekrar geleceklerini bildirdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Aralık 2014, Çarşamba / 1907 defa okundu.