Saphane M.Y.O’da Kariyer.Net ‘Kariyer Tüyolari’ Verdi

Saphane Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçeklestirilen egitim seminerine giriste ögrencilerimize ücretsiz katilim sertifikasi verildi. Kariyer.net’in hediyeleri dagitildi.

Kariyer.net Egitim Uzmani Sayin Merve Öner’in konusmaci olarak katildigi seminerde Öner Dumlupinar Üniversitesi mezunu olmaktan mutluluk duydugunu, Iktisat Bölümünü bitirdigini ve kendisinin mezun oldugu okulda seminer vermekten onur duydugunu belirtti. Seminere MYO Müdür Yardimcimiz Ögr. Gör. H. Feyyaz Ebeoglugil, Myo Sekreteri Adem Karaahmetoglu ve Yönetim ve Organizasyon Bölüm Baskani Ögr. Gör. Adem Tokat’in yani sira çok sayida ögrenci katildi. Seminerde ‘Cv hazirlama yöntemleri, etkili iletisim, beden dili ve mülakat teknikleri anlatilirken; uygulamada sik karsilasilan hatalar ve ögrencilerin nelere dikkat etmesi gerektigi, eglenceli bir içerikle paylasildi.

Seminer sonunda çekilisle 5 ögrenciye ücretsiz Kariyer.net e-egitimleri verildi. Bu güzel seminerin anisina MYO Müdür Yardimcimiz Ögr. Gör. H. Feyyaz Ebeoglugil, Öner’e Üniversitemiz Ani tabagini takdim etti. Yogun ilgiden memnun oldugunu belirten Kariyer.net yetkilileri, özellikle organizasyonda emegi geçen Bankacilik ve Sigortacilik 2. sinif ögrencisi Levent Yildirim’a ve misafirperverlikleri için MYO Yönetimimize tesekkür ederken; okul tarafindan davet edilmeleri halinde bu tür etkinlikleri düzenli bir sekilde tekrarlayabileceklerini ifade ettiler. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Aralık 2014, Pazartesi / 2395 defa okundu.

Etiketler : mezuniyet,

Bu Kategorideki Diğer Haberler