Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat ve Spor Etkinliginde

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Iletisim Tasarimi Bölümü Ögrencileri Sanat ve Spor Etkinliginde.

        Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Iletisim Tasarimi Bölüm Baskani Doç. Dr. Levent Mercin 16 Kasim 2014 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Iletisim Tasarimi Bölümü Ögrencileri, Ögr. Gör. Mehmet Pehlivan’in nezaretinde sanat ve tasarim ile görsel okuryazarlik becerilerini gelistirebilmek amaciyla Sakip Sabanci Müzesini (SSM) ziyaret ettiklerini belirtti. Müze ziyareti ilk önce, Barcelona dogumlu Katalan ressam ve heykeltiras olan Miró'nun eserlerinden olusan kapsamli bir serginin gezilmesiyle basladi. Ardindan; Tanzimattan Cumhuriyete Türk Resmi Sergisi, Erken dönem Türk Resmi Sergisi, Osmanli Imparatorlugunun son döneminde Istanbul’da çalismis yabanci sanatçilarin eserlerinden olusan sergi ve ayrica Beyoglu’nda bulunan galeriler ziyaret edildi.

Ögrenciler daha sonra milli takimi desteklemek ve her iki ülke arasindaki dostlugun pekistirilmesi amaciyla Türkiye-Kazakistan milli maçina gittiler. Ögrencilerin maç biletlerinin sponsorlugunu Kütahya Seramik üstlendi.

Ögrencilerin büyük bir keyif aldigi bu etkinlik, Dumlupinar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin tanitimina da katki sagladi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Kasım 2014, Çarşamba / 2311 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler