Üniversitemizde Hikmet Anil Öztekin Ile Söylesi ve Imza Günü Yapildi

Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Yazarlar ve Sairler Toplulugumuz tarafindan Hikmet Anil Öztekin davet edilerek Söylesi ve Imza Günü düzenlendi.

Söyleside konusan Hikmet Anil Öztekin Elif Gibi Sevmek adli kitabi ile ilgili sunlari söyledi: “Elif’e yazamadigim için, Elif’i kendime yazmaya karar verdim. Herkesin ölü dedigi vakitlerde ben Elif’i dinleyip, Elif’in bana söyledigi kitaplari okuyup, sohbetleri dinledim. Elif bana birçok sey ögretti. Ve ben o gittikten sonra onunla yasamaya devam ettim. Eger eski normal hayatima geri dönseydim, ona ihanet etmis olurdum diye düsündüm. Dolayisiyla onun bana ögrettiklerini birakmayip devam ettirdim. O gittikten sonra onu, onun ögrettiklerini unutursam ona büyük bir vefasizlik olur diye düsündüm.” dedi

Yazar Öztekin konusmasinda kitabi yazma amacini kisaca belirterek siir dinletisi ile konusmasini sürdürdü. Söylesi sonunda gelen sorulari cevaplandirdi.

Daha sonra Yazarlar ve Sairler Topluluk Baskanimiz, Yazar Hikmet Anil Öztekin’e DPÜ altin anahtarini takdim etti. Son olarak Yazar Hikmet Anil Öztekin sevenleri için kitap imzaladi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Kasım 2014, Salı / 3022 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü kadın voleybol takımı, anadolu üniversitesi, iç anadolu kariyer fuarı,

Bu Kategorideki Diğer Haberler