TRT’nin Heyecanla Beklenen Programi Kripteks Üniversitemizde Yarisiyor…

TRT Okul Ekranlarinda 12 Aralik 2014 Cuma Günü Kripteks’le Kiyasiya Mücadeleye Hazir Olun!

Yapimci ve Yönetmenligini Hasan YILDIZ’IN üstlendigi TRT’NIN sevilen yarisma programi Kripteks Üniversitemizde heyecan yaratti.  Heyecanin gittikçe arttigi seçmelerde aday yarismacilar arasinda tatli bir rekabet yasandi. Yönetmen Hasan Yildiz’in dikkatini çekmeye çalisan ögrencilerin birbirinden eglenceli performanslari salondaki Kripteks seyircisine keyifli anlar yasatti.

Kripteks seçmelerini Merve Erdal ve Resul Gölcü finalist olarak geride birakti. Bilginin kazandigi programda Büyük ödül için karsi karsiya gelmeye hak kazanan iki iddiali ismin Kütahya’daki Kripteks yolculugu simdi merakla bekleniyor.

TRT’nin gözde yarisma programinda bu rekabet çok heyecanlandiracaga benziyor. Eger siz de Kripteks’in gizeminde,  desteklediginiz yarismaciyla büyük yarista, büyük heyecana ortak olmak istiyorsaniz; 12 Aralik 2014 Cuma günü 13: 35 ve 23: 00’da TRT OKUL’da Kripteks’i sakin kaçirmayin.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Kasım 2014, Pazartesi / 2871 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü yabancı diller yüksekokulu, duscart, kütahya halk eğitim merkezi,