Üniversitemiz Akademisyenlerden Genç Mühendisler Için Önemli Bir Basvuru Kitabi

Ögretim Elemanlarimizdan Ögr. Gör. Dr. Kadir Gök ve Dr. Arif Gök’ün AutoCAD 2014 isimli 19. kitabi yayinlandi.

Kitap hakkinda bilgi veren Ögr. Gör. Dr. Kadir Gök sunlari ifade etti: “Bilgisayar Destekli Tasarim araçlarindan biri olan AutoCAD 2014 programinin kullanimini anlatan bu kitapta, temel seviyeden ileri seviyeye kadar tüm komutlar anlatildi ve daha sonra bu komutlar örnek ve uygulamalarla pekistirildi. Daha önce AutoCAD programini kullanmamis birisi, kitabin akici anlatimiyla programi rahatlikla ögrenebilir ve projelerini kolaylikla yapabilir.

Kitapta, AutoCAD'in en çok kullanildigi Makine ve Mimarlik bölümlerinden çok sayida örnek uygulama ve alistirmaya da yer verilerek, konunun daha iyi anlasilmasi amaçlandi. Kitap, Teknoloji Fakülteleri, Mühendislik Fakülteleri ve Meslek Yüksekokulu ögrencilerinin, “Bilgisayar Destekli Tasarim” ve “Bilgisayar Destekli Modelleme” derslerinde ve bu konularla ilgili proje çalismalarinda kullanabilecekleri sekilde hazirlandi.

Umut ederiz ki genç mühendisler için önemli bir basvuru kitabi olacaktir. Daha simdiden çok olumlu geri dönüsler aldik. Birçoklarinin kâbusu olan bir konuda yardimci olmak, onlari aydinlatmak daha sonraki yapacagimiz çalismalarimiz için bize güç veriyor.”

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Eylül 2014, Pazartesi / 3929 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, anne üniversitesi, elsiver,

Bu Kategorideki Diğer Haberler