Üniversitemizde Kayit Heyecani Basladi

Üniversitemizde 2014-2015 egitim-ögretim yili ögrenci kayitlari basladi. Üniversitemize ÖSYS sonuçlarina göre yerlesmeye hak kazanan ögrenciler için kayit islemleri basladi. 3 gün sürecek kayit islemleri, Evliya Çelebi ve Germiyan Yerleskelerimizin yani sira fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarinin bulundugu ilçelerde de devam ediyor. Fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarinda bölümlere göre kurulan kayit masalarinda ögrenciler herhangi bir sorun yasamadan kayitlarini kisa bir sürede yaptirabiliyorlar.

Üniversitemizi kazanan ögrencilerin birçogunun kayitlara aileleriyle birlikte geldigi görüldü. Aileler; çocuklari kayitlarini yaptirirken ayni heyecani beklerken yasadilar. Üniversitemizin Evliya Çelebi ve GermiyanYerleskesi’ne ilk kez gelen aileler, Üniversitemizin yerleskelerinin çok güzel oldugunu, belirterek, "Kayitlarin en kisa sürede gerçeklesmesi için gerekenler yapilmis. Bir sikinti yasamadik. Ayrica çok gelismis bir üniversite ve sehirle karsilastik." dediler.

Üniversitemize ilk defa kayit yaptirmak için gelen ögrenciler Kütahya’yi Evliya Çelebi Kampüsü’nü ve GermiyanYerleskesi’ni begendiklerini belirterek egitim ögretim yilinin baslamasini dört gözle beklediklerini ifade ettiler.

Ayrica Evliya Çelebi Yerleskesi’nde kurulan stantlarla ögrenciler, Kütahya hakkinda ayrintili bilgiye ulastilar.

                   
 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Eylül 2014, Pazartesi / 2049 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpüsem,

Bu Kategorideki Diğer Haberler