Güzel Sanatlar Fakültesi Heyetimiz Gediz’i Ziyaret Etti

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanimiz Prof. Dr. Ahmet Altuncu, Dekan Yardimcimiz Doç. Dr. Levent Mercin, Seramik – Cam Bölüm Baskanimiz Doç. Dr. Nurettin Gülaçti ve ögretim elemanlari Gediz Kaymakami Mehmet Yilmaz nezaretinde Eski Gediz’de bulunan tarihi mekânlarda inceleme ve degerlendirmede bulundular. Heyete Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoglu ve Gediz Meslek Yüksekokulu ögretim görevlilerimiz de eslik ettiler.

Gediz Kaymakami Mehmet Yilmaz’i makaminda ziyaret eden heyet daha sonra Gediz Belediye Baskani Dr. Mehmet Ali Saraoglu’nu ziyaret ederek görüs alisverisinde bulundular. Görüsmenin ardindan, DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi heyeti, Gediz Kaymakami Mehmet Yilmaz ve Eski Gediz Beldesi Belediye Baskani Ercan Simsek’in de katilimiyla Eski Gediz Beldesindeki tarihi mekanlari ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Gezideki duygu ve düsüncelerini aktaran GSF Dekanimiz Prof. Dr. Ahmet Altuncu sunlari belirtti: “Kütahya’mizin her bölgesi bizim için çok degerli. Gediz dogasi, insani ve sahip oldugu degerleriyle daha da önemli bir ilçemiz Gediz’de bulunmaktan son derece mutm.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Ağustos 2014, Perşembe / 2042 defa okundu.

Etiketler : tubif, doruk cengiz, tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler