Mühendislik Ögrencimiz Iskender Atalay 4. Uluslararasi %100 Yenilenebilir Enerji Konferansi’na (IRENEC2014) Davet Edildi.

Elektrik-Elektronik Mühendisligi son sinif ögrencimiz Iskender Atalay, Türkan Saylan Kültür Merkezi Maltepe-Istanbul’da gerçeklestirilen “4. Uluslararasi %100 Yenilenebilir Enerji Konferansi (IRENEC2014)”na davetli olarak katildi.

4. Uluslararasi %100 Yenilenebilir Enerji Konferansi’nda (IRENEC2014) Türkiye’nin enerji verimliliginin yükseltilmesine, yenilenebilir enerji çalismalarinin arttirilmasina, enerji kaynaklarinin akilci kullanilmasina, enerji konusunda disa bagimliliginin azaltilmasina yönelik bir dizi konferans düzenlendi. Katilimcilar yenilenebilir enerji hakkinda detayli bilgiler elde etti.

Iskender Atalay yaptigi açiklamada sunlari vurguladi: “Üniversitemizi temsilen gitmis oldugum bu konferans sahsima Dünyadaki gelismeleri takip edebilme olanagi sagladi, almis oldugumuz egitimin pratige dökülebildigini görmek beni ziyadesiyle sevindirmistir. Konferansa katilimimi saglayan Rektörlügümüze, Mühendislik Fakültesi Dekanligina Elektrik-Elektronik Mühendisligi Bölümümüze Tesekkürlerimi sunarim.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Temmuz 2014, Salı / 2033 defa okundu.