Kimya ve Biyoloji Ögretmenlerinden Üniversitemize Ziyaret

Milli Egitim Bakanligi bünyesinde Kütahya’da görev yapan biyoloji ve kimya ögretmenleri, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya ve Biyoloji Bölümümüzü ziyaret etti.

Kimya ve biyoloji ögretmenleri Rektör Yardimcimiz ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanimiz Prof. Dr. Yunus Erdogan ve Biyoloji Bölüm Baskanimiz Prof. Dr. Hayri Dayioglu tarafindan karsilandi. Ögretmenlere, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda Kimya ve Biyoloji Bölümlerimizi tanitan ve ögretim üyelerimizin yaptiklari çalismalari ve projeleri içeren bir sunum yapildi. Ardindan Kimya ve Biyoloji Bölümü Arastirma Laboratuvarlari gezilerek yapilan çalismalari yerinde görme imkâni bulan gruplara yine Kimya ve Biyoloji Bölümü ögretim elemanlari tarafindan bilgiler verildi.

Düzenlenen bu etkinlikten son derece memnun olan kimya ve biyoloji ögretmenleri, bu tür faaliyetlerin tekrarlanmasi gerektigini, Kimya ve Biyoloji Bölümlerinde yürütülen çalismalardan çok etkilendiklerini, Dumlupinar Üniversitesi’nin son yillarda hizla gelistigini ve Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden oldugunun belirterek,  Kimya ve Biyoloji Bölümü ögretim üyelerini de seminerler vermek üzere okullarina davet ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Temmuz 2014, Pazartesi / 3580 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler