PM School Egitimi’ne Davet Edilen 18 Mühendisten Birisi Üniversitemizden

Simav Teknoloji Fakültemizde görev yapmakta olan Arastirma Görevlimiz Fulya Ulcay, Istanbul’da Höganas AB firmasinin düzenledigi ve sadece 18 mühendisin davet edildigi, Tozmetal firmasinda gerçeklestirilen “PM School” adli Toz Metalürjisi Egitimi’ne katildi.

Toz Metalürjisi Egitimi,  Höganas Firmasindan Uzman Mühendis Philippe Szabo, Peter Johansson ve Guillame Champioan; Tozmetal Firmasi’ndan da Aytaç Atas tarafindan verildi. Üç gün süren egitim, malzeme bilimi, sikistirma teknolojisi, sinterlemeprosesi, temel tasarim kurallari, mikroyapilar ve mekanik özellikleri gibi toz metalürjisi temellerini anlatan konulari içerdi.

Dekanimiz Prof. Dr. Muammer Gavas; Istanbul da sadece 18 mühendisin katilimi ile gerçeklestirilen bu egitimin teori ve pratik alistirmalari içeren, Yüksek Lisans çalismasini toz metalürjisi konusunda yapan Ars. Gör. Fulya Ulcay için, akademik yönden de çok faydali bir egitim oldugunu belirtti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Temmuz 2014, Pazartesi / 1898 defa okundu.

Etiketler : dpü mühendislik fakültesi, dpü kariyer ve mezun merkezi,