GSF Görsel Iletisim Tasarimi Bölümü Çizgi film/Animasyon Anasanat Dali Ögrencilerimiz Ödülleri Topladi

Üniversitemiz GSF ögrencileri, Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birligi (SETEM) ve SETEM Akademi Dernegi tarafindan, Kültür ve Turizm Bakanligi destegi ve Istanbul Televizyon Forum ve Fuari kapsaminda düzenlenen 2. BAK SETEM Akademi Ödülleri Yarismasi’nda önemli basariya daha imza attilar.

IKINCI BAK SETEM Akademi Ödülleri Töreni Haliç Kongre Merkezi’nde gerçeklesti. SETEM Baskani Mehmet Güleryüz, bu yil ikincisini gerçeklestirdigimiz BAK Akademi Ödülleri Yarismasi’na ilk elemeyi geçen toplamda 107 belgesel, animasyon, kurmaca film kategorilerinde ödüllere aday oldu. 19298 kisi tarafindan internet üzerinden filmler izlendi. Halk jürisinden olusan ön jüri toplam 5694 kisi filmlere oy kullanarak 16 kategorideki ilk 10 finalistleri belirledi. Böylece sinema alaninda en genis kapsamli ön eleme jürisi olusmus oldu. Sektördeki 940 meslek profesyonelleri arandi, kabul eden 250 kisilik jüri üyesi olusmus oldu. Güleryüz “Oyuncu, yönetmen, yapimci, senarist, görüntü yönetmeni ve kurgu editörü olarak çalisanlardan olusturulan jürilerimize kullanici adi ve sifre gönderildigini ve www.setemakademi.com üzerinde toplam 78 jüri üyesinin oy kullandigini belirtti.

Açilis konusmalarinin ardindan belgesel, animasyon ve kurmaca film kategorilerinde en iyi ödüller sahiplerini buldu. Tören sirasinda En Iyi Belgesel, En Iyi Animasyon ve En Iyi Kurmaca filmlerin gösterimi gerçeklesti.

Bu degerlendirmeler neticesinde ögrencilerimizden Bugra Ugur Sofu ve Serdar Çotuk 4 dalda ödüle layik görüldü. Bu kapsamda ögrencilerimiz En iyi Animatör, En iyi Animatör Animasyon, En iyi Animasyon Yönetmeni ve En Iyi Animasyon Senaryosu dallarinda ödüle layik görüldüler. Bölüm Baskani Doç. Dr. Levent Mercin basta ögrenciler olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Temmuz 2014, Perşembe / 2594 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler